Guda är en perfekt plats för dig som vill och vet hur man roar sig utan beroende av en stressig hetsig stad. För en modern familj är Guda det perfekta stället att komma varandra närmare och skapa kvalitets tid samman. Guda har tre stjärnor för sin komfort men mer än sju stjärnor för njutningen.

Varje gång du blir trött av att göra ingenting, av att bara njuta av lugnet, stillheten och fågelsången kan du prova pool med massage och uppströms simning, bowling på gräs, golf, bågskytte, bordtennis, biljard, cykling, volleyboll, dart, hängande bowling, studsmatta, fitness utrustning, badminton, schack, boxning träning, brädspel med mera.

Nationalparken Krka ligger bara 15 minuter bort, med sitt pittoreska vattenfall och unika natur, bubbelpool vid vattenfallet Roški slap samt klostret Visovac. Föredrar du att vandra ligger berget Promina med sin fjällstuga i närheten. Ca en halvtimme i bil från Guda kan du hyra hästar.

Du kan, men behöver inte grilla eller laga mat. På gå avstånd blir du hälsad välkommen av två traditionella restauranger med bl.a. den berömda rökta skinkan från Drniš och andra Kroatiska specialiteter på menyn. Lite längre ner på samma gata ligger andra restauranger som bl.a. frestar med lamm på spett och skaldjur.

Om du önskar kan Guda leverera säsongens ekologiska frukter och grönsaker. Intresserad av lokal honung, vin, ägg, ost eller rökt skinka? Guda organiserar gärna besök hos de lokala unika producenterna.

En kort resa på bara 3,5 km till den berömda skulptören Ivan Meštrović stad Drniš, blir för den som önskar en liten paus från livet på landsbygden.

Kom till Guda, och njut av lugnet och stillheten så mycket du vill. Krydda dagrna med annorlunda upplevelser. Många skäl, talar för att din vistelse i Guda blir oförglömlig.
Och att du kommer att längta tillbaka till oss. Vi söker inte turister, vi söker vänner.

Kuca_jugoistok_1

Välkommen, våra vänner,
till landsbygden och fritidshus
Guda!