Guda je idealno mjesto za one koji se u seoskoj idili žele i znaju odmoriti od gradskog nemira. Guda suvremenoj obitelj pruža mogućnost ponovnog povezivanja popucalih niti prijeko potrebnog zajedništva. Guda nudi tri zvjezdice komfora i više od ‘7’ zvjezdica zadovoljstva.

Ukoliko Vam se u miru, prekidanom cvrkutom ptica, prelijepom pogledu i zelenilu ne da izležavati u ležaljkama uz zvuke klasične ili opuštajuće glazbe, na raspolaganju vam stoje: bazen s masažerom i protustrujnim plivanjem, osvijetljeni teren za balote, vježbališta za golf i strjeličarstvo, stol za stolni tenis, bilijar, dva bicikla, odbojka, pikado, kuglanje s visećom kuglom, trampolin, suvremene sprave za vježbanje, badminton, šah, vježbalište za boks, komplet za društvene igre itd.

Samo petnaest minuta od Gude uživat ćete u Nacionalnom Parku Krka s jedinstvenim prirodnim jakuzijem Roškog slapa, ili u obilasku nadaleko poznatih slapova Krke i manastira Visovac. Ukoliko ste ljubitelj planinarenja ili šetnje dom na planini Promina je udaljen od Gude nepunih pola sata. Ako pak volite konje i jahanje, za 35 minuta vožnje eto vas na pravom konjskom ranču.

Ako Vam se ne da kuhati ili grilati u opremljenoj pušnici na deset minuta od Gude u dva drniška restorana možete probati domaće specijalitete: čuveni drniški pršut, sir iz mišine, peku, pečenje ili lešadu. Na pola sata vožnje od Gude možete kušati čuvenu janjetinu s ražnja ili morske specijalitete.

Guda za Vas organizira i svakodnevnu dostavu domaćeg netretiranog sezonskog voća i povrća. Ukoliko želite probati domaći med, vino, jaja, sir ili suhomesnate proizvode, Guda će Vam organizirati obilazak gazdinstva koja se time bave.

Drniš, grad velikog kipara Ivana Meštrovića, udaljen od Gude svega tri i pol kilometra, svojim sadržajima pruža Vam dodatni osjećaj sigurnosti. Iako Vam je sve blizu Vi ćete u Gudi imati osjećaj koji nudi osama

Zbog svega ovoga sigurni smo da ćete u Gudi provesti nezaboravan godišnji odmor i da ćete se ponovno vratiti, što je nama i jedini cilj.
Mi ne žudimo za gostima, mi žudimo za prijateljima.

Kuca_jugoistok_1

Dobrodošli,
dragi prijatelji,
u seosku kuću
Guda!